Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μεταξύ τυρού και αχλαδίου  Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου

  Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα.

  Στο παρόν μήνυμα θα βρείτε προς αξιολόγηση τη συμμετοχή μου στην πρόσκληση που δημοσιεύσατε στο προηγούμενο τεύχος με τίτλο «Μία λέξη-Τρεις παραλλαγές». Μεταξύ μικρομυθοπλασίας και ποιητικής πρόζας, διάλεξα τη δεύτερη, ενώ, όπως θα διαπιστώσετε, «έπαιξα» με τη λέξη «αγκαλιαστήκαμε». Επισυνάπτω, τέλος, και το σύντομο βιογραφικό μου.

  Ευχαριστώ πολύ.

  Με εκτίμηση.

  I

  Θυμάμαι να λένε ότι αγκαλιαστήκαμε, όμως εμείς ξεγυμνώσαμε τον χρόνο και τυλιχτήκαμε πάνω του σαν δύο φίδια που ονειρεύονταν να γεννηθούν κισσοί.

  ΙΙ.

  Στεκόντουσαν κάτω από μια μισοχαλασμένη λάμπα, με ύφος συνάμα βλοσυρό κι ατάραχο, όταν τους άκουσα να μας κατηγορούν που αγκαλιαστήκαμε. Στην πραγματικότητα, εμείς δεν είχαμε καν προλάβει ν’ ανταλλάξουμε ονόματα κι ελλείψεις.

  ΙΙΙ.

  Είπαν ότι αγκαλιαστήκαμε. Ύστερα ότι φιλήσαμε ο ένας τα χέρια του άλλου. Και λίγο πριν την ανατίναξη, ότι μετρήσαμε –όντες απολύτως συγχρονισμένοι– τις μέρες που ζήσαμε πλήρεις οίνου και φωτός.

  Τετάρτη, 1 Απριλίου

  Καλησπέρα σας.

  Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε στη λογοτεχνική μας πρόσκληση με τίτλο «Μία λέξη-Τρεις παραλλαγές». 

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα κείμενά σας δεν ανήκουν σε όσα επέλεξε η συντακτική επιτροπή του περιοδικού για δημοσίευση στο επόμενο τεύχος.

  Ευχόμαστε να επιμείνετε δημιουργικά.

  Με εκτίμηση.

  Πρώτη δημοσίευση: Χάρτης, 34, Οκτώβριος 2021